Οδηγίες Τοποθέτησης

1) Προετοιμασία του τοίχου

Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι το αυτοκόλλητο θα κολλήσει καλά στην επιφάνεια που έχετε επιλέξει, βεβαιωθείτε ότι είναι στεγνή και καθαρή καθαρίζοντάς την με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδια. Το αυτοκόλλητο πιθανόν να μην κολλήσει σε ανάγλυφους ή σαγρέ τοίχους.

2) Βρείτε τη σωστή θέση

Πριν την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου προτείνουμε να κολλήσετε στην επιθυμητή θέση το αυτοκόλλητο βινυλίου με μερικά κομμάτια σελοτέιπ και να το δείτε από απόσταση. Αφού βρείτε την κατάλληλη θέση σημειώστε την αφήνοντας τα κομμάτια του σελοτέιπ ή με ένα μολύβι.

3) Προετοιμασία του αυτοκόλλητου βινυλίου

Πριν τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο στον τοίχο ή όπου αλλού επιθυμείτε, απλώστε το σε μια καθαρή επιφάνεια (πχ. τραπέζι ή πάτωμα) βάζοντας τo λευκό οπίσθιο χαρτί προς τα πάνω. Τρίψτε με δύναμη το αυτοκόλλητο με τη λαστιχένια σπάτουλα (συμπεριλαμβάνεται στην αγορά σας) για να διασφαλίσετε ότι το βινύλιο έχει κολλήσει καλά στην διαφανή ταινία μεταφοράς. Κάντε κινήσεις από το κέντρο προς τις άκρες.

4) Πριν την τοποθέτηση

Αφαιρέστε αργά το λευκό χαρτί σχηματίζοντας μια αμβλεία γωνία προσέχοντας να παραμένει το αυτοκόλλητο στη διαφανή ταινία μεταφοράς. Αν μέρος του αυτοκόλλητου τοίχου μείνει στο λευκό χαρτί, ξαναβάλτε το πάνω από το αυτοκόλλητο και τρίψτε με δύναμη.

5) Τοποθέτηση

Τοποθετήστε τις δύο πάνω γωνίες του αυτοκόλλητου στα προκαθορισμένα σημεία. Στερεώστε με σελοτέιπ πάνω, κάτω και στη μέση του αυτοκόλλητου. Τρίψτε με δύναμη όλη την ταινία μεταφοράς χρησιμοποιώντας τη λαστιχένια σπάτουλα με κινήσεις από το κέντρο προς τις άκρες του αυτοκόλλητου. Με αργές κινήσεις απομακρύνετε την ταινία μεταφοράς προσέχοντας να μένουν όλα τα σημεία του βινυλίου στον τοίχο. Και πάλι, αν μέρος του αυτοκόλλητου τοίχου μείνει στη διαφανή ταινία μεταφοράς ξαναβάλτε την πάνω από το αυτοκόλλητο και τρίψτε με δύναμη. Τραβήξτε και πάλι την ταινία με προσοχή.

Εάν το αυτοκόλλητο βινυλίου είναι αρκετά μεγάλο ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου. Σε αυτήν την περίπτωση αφαιρείτε το λευκό χαρτί σε τμήματα και ταυτοχρόνως με το κόλλημα του αυτοκόλλητου στον τοίχο. Με αυτόν τρόπο αποφεύγεται ο κίνδυνος να κολλήσουν δύο σημεία του βινυλίου μεταξύ τους. Αρχικώς, αποκολλήστε μόνο μια λωρίδα 15cm του λευκού χαρτιού ελευθερώνοντάς το προς το πάτωμα. Τρίψτε την ταινία μεταφοράς χρησιμοποίωντας την σπάτουλα καθώς με αργές κινήσεις τραβάτε προς τα κάτω. Αν μέρος του βινυλίου παραμείνει στο λευκό χαρτί τηλίξτε ελαφρώς και ξανατρίψτε.

6) Ολοκλήρωση

Αφαιρέστε τις φουσκάλες αέρα (αν υπάρχουν) τρίβωντας το αυτοκόλλητο με ένα καθαρό ύφασμα. Μπορείτε επίσης να τρυπήσετε τις φουσκάλες με μια λεπτή βελόνα και να τρίψετε από πάνω. Χρησιμοποιήστε ένα ύφασμα για να τρίψετε όλη την επιφάνεια του βινυλίου αρκετές φορές και με δύναμη, προκειμένου να διατηρηθεί καλύτερα στον χρόνο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

1) Η βοήθεια ενός φίλου θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη και διασκεδαστική.

2) Αφού αφαιρέσετε το οπίσθιο λευκό χαρτί προσέχτε να μην κολλήσουν μεταξύ τους σημεία του αυτοκόλλητου βινυλίου.

3) Αν θέλετε να κολλήσετε το αυτοκόλλητο σε φρεσκοβαμμένο τοίχο αφήστε να περάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες ώστε να στεγνώσει η μπογιά.

4) Προτείνουμε να κολλήσετε το αυτοκόλλητό σας εντός 14 ημερών μετά την παραλαβή του. Διαφορετικά υπάρχει περίπτωση η κόλλα του να μην είναι το ίδιο ισχυρή. Το fantastic αυτοκόλλητο βινυλίου έχει προσαρμοστεί και παραχθεί αποκλειστικά για εσάς.

Close
Το όνομα δεν πρέπει να είναι κενό.
Το επώνυμο δεν μπορεί να έιναι κενό

Thers was an error with your email.
Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες
Password confirmation failed.
Το όνομα χρήστη δεν πρέπει να είναι κενό

Πατώντας εγγραφή δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους Όρους χρήσης

User with this email or username already exist! Please try again.